Condimentarea creativa
Descriere
Condimentarea creativa de Ioan Prisecaru
Draga cititorule, cu totii dorim sa traim o viata cat mai bogata si mai frumoasa. Desi suntem setati pe acest calapod, sunt multe cazuri in care, din lipsa de cunoastere, nu punem in valoare oportunitati de mare folos pentru viata si creatia noastra.
Am evitat sa consum hrana intens condimentata timp de peste 50 de ani. Acum, cand privesc in urma, realizez ca viata mea a fost mai saraca fara aportul acestor mari bogatii ale naturii.
Majoritatea avem impresia ca mancam suficient de condimentat. A consuma hrana condimentata nu este doar un act de nutritie, ci un act de filozofie a vietii. Pentru a atinge o performanta cat mai buna in acest domeniu, este necesar sa cunoastem relatia holistica a omului cu plantele.
Hrana condimentata ne poate expansiona starile de constiinta astfel incat sa traim o viata cat mai completa. Prin intermediul condimentelor putem descoperi noi aspecte ale naturii noastre umane si astfel ne sustinem spre a indeplini cu mai mare usurinta misiunea pentru care am venit pe acest pamant. Lucrarea Condimentarea creativa se doreste a fi un indemn la a ne conecta la esentele plantelor medicinale, astfel incat sa traim din ce in ce mai intens si mai implinitor. Va doresc lectura frumoasa! - Ioan Prisecaru
Experimentand ceaiurile de plantele medicinale, am reusit sa obtin transformari de-a dreptul spectaculoase. Pe masura ce am modelat diferite tipuri de retete, am reusit sa constitui doua retete de ceai (le-am numit ceaiuri integrative) care se completeaza reciproc, raspunzand astfel unei game foarte mari de necesitati. Cu ajutorul acestor ceaiuri va puteti crea un program de insanatosire si vitalizare pe termen lung, spre a va intari in toate aspectele vietii. Va sugerez sa va cultivati obisnuinta de a bea ceaiurile integrative si astfel, veti avea sansa sa construiti in voi si in jurul vostru un edificiu de sanatate si success.
Condimentarea hranei este una dintre formele cele mai bune de atragere a energiilor benefice din univers. Se intampla acest proces intrucat condimentele pot imbunatati in mod substantial structura chimica si energetica a omului.
Acesta este principalul fenomen prin care condimentele pot influenta in mod decisiv starea de sanatate. In momentul in care ajung in corp, condimentele refac echilibrul biologic si informational. Pe acest fond, condimentele stimuleaza eliminarea toxinelor si remodeleaza fiinta spre a se conecta mai armonios la energiile universului.
Terapia celor 5 condimente de tip "radacinoase" raspunde in special nevoilor energetice si informationale la nivelul centrilor energetici din partea inferioara si stanga a corpului. Pentru a raspunde in mod echilibrat tuturor necesitatilor, am introdus un amestec de 12 condimente de tip solar care poate fi utilizat in majoritatea mancarurilor. Acest amestec vine in completarea paletei de energii emanate prin intermediul condimentelor de tip radacinoase.
Caracteristici
NR PAGINI | 208 |
AN APARITIE | 2023 |
AUTOR | Ioan Prisecaru |
EDITURA | Editura Dharana |
LATIME (CM) | 16,5 |
INALTIME (CM) | 23,5 |
COD BARE | 9786069029473 |
Opinii
Pareri Condimentarea creativa
Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.
Detii sau ai utilizat produsul?
Clientii Librarul.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.
Alerta de pret
Produse similare
Outlive. Stiinta si arta longevitatii
AUTOR: Bill Gifford , Peter Attia
Comunicarea medic-pacient in cuvinte si dincolo de ele
AUTOR: Beatrice Mahler
Neuroplasticitatea. Secretul longevitatii creierului
AUTOR: Leon Danaila
Dr. Spock. Ingrijirea sugarului si a copilului
AUTOR: Benjamin Spock , Robert Needlman
Leacuri din Tara Sfanta. Plante, fructe si mirodenii vindecatoare
AUTOR: Mariana Borloveanu
Ce mancam ca sa ne hranim? Preventie si terapie prin dieta in Bolile Cardiovasculare si in Diabetul Zaharat
AUTOR: Gheorghe Mencinicopschi
Agenda Medicala Merck. Simptomele explicate pacientilor
AUTOR: Justin L Kaplan, Robert S Porter